Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Нарада з представниками ДП «Слобожанське»

    Павло Парасочка ознайомив присутніх з детальним планом лісових масивів, які зараховані до ДП «Слобожанське», проінформував про загальний стан зелених насаджень, проаналізував проведення лісогосподарських заходів та використання лісових ресурсів на території Богодухівського лісництва. Лісничий Микола Тарасенко більш детально зупинився на відновленні лісів. Він зазначив, що існує план лісонасаджень, за яким частина лісу буде підлягати прохідній (санітарній) рубці, направленій на оздоровлення зелених масивів. Інша частина підлягає системній вирубці з подальшим формуванням молодих насаджень. Також він зазначив, що вирубка та оздоровлення лісів Богодухівського району ведеться на підставі листа Мінприроди №5/4 -15/ 167-18 від 05.01.2018, наказу Харківської ОУЛМГ №14 від 15.02.2018, матеріалів лісовпорядкування, плану на 2018 рік.
        У перебігу наради порушили питання самовільних вирубок, що здійснюються невстановленими особами. З метою недопущення неконтрольованого вирубування лісів, посилення відповідальності за незаконну вирубку дерев у встановленому порядку були внесені зміни до складу робочої групи з питань незаконної вирубки лісів та полезахисних лісових смуг.
        Наприкінці наради присутні обговорили подальші спільні плани роботи та можливі напрямки розвитку підприємства. Зокрема, план заходів щодо захисту лісових масивів та підтримання їх в належному стані.
        Володимир Шаров доручив учасникам наради налагодити ефективну співпрацю задля збереження лісів та недопущення їх розкрадання, активізувати роз’яснювальну роботу серед місцевого населення.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання