Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Взаємодія районної державної адміністрації та Богодухівського відділу поліції ГУНП в Харківській області у сфері забезпечення правопорядку, захисту прав і свобод громадян

    Робота Богодухівського відділу поліції ГУ НП в Харківській області спрямована на виконання заходів комплексної Програми профілактики правопорушень у Богодухівському районі на 2016-2020 роки.
        Протягом 2017 року в Богодухівському відділі поліції зареєстровано в журналі єдиного обліку 3965 (торік 3959) заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, з яких внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань — 1005 (торік— 1150).
        Протягом звітного періоду працівниками дільничних інспекторів поліції складено 2782 адміністративних протоколів, в тому числі: за порушення Закону України «Про попередження насильства в сім’ї» - 84, порушення статті176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення) — 49, за порушення статті177 КУпАП (придбання самогону та інших спиртних напоїв домашнього вироблення) — 45, за порушення правил адміннагляду по статті187 КУпАП — 73.
        З метою недопущення вчинення дітьми кримінальних та адміністративних правопорушень інспектором поліції ювенальної превенції Богодухівського відділу спільно з працівниками районної державної адміністрації у справах дітей на території обслуговування проведено 27 рейдів профілактичного характеру, в результаті яких було виявлено 24 фактів невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (статті 184 КупАП).
        Відділом освіти та службою у справах дітей районної державної адміністрації забезпечене своєчасне виявлення та взяття на облік дітей, які вчиняють правопорушення або стали жертвами злочинної діяльності дорослих, а також дітей із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.
        За результатами проведених працівниками районного відділення поліції та служби у справах дітей районної державної адміністрації профілактичних рейдів виявлено 18 фактів невиконання батьками або особами, що їх замінюють, передбачених законодавством обов’язків щодо створення належних умов для життя, навчання та виховання дітей.
        У 2017 року Богодухівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді із залученням ювенальної превенції Богодухівського відділу поліції ГУНП в Харківській області з метою забезпечення захисту прав та законних інтересів дітей проведені заходи у спеціальному навчальному виховному комплексі (СНВК) «Підготовка до самостійного життя».
        У 2017 році у Богодухівському відділі поліції в провадженні знаходиться 1554 кримінальних проваджень, без врахування закритих – 1019.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання