Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Правила благоустрою територій населених пунктів розроблені всіма місцевими радами

    Для збору твердих побутових відходів в місцевих радах налічується 559 контейнерів, з яких встановлено – 480. В більшості випадків відсутні майданчики під контейнери з твердим покриттям, що є порушенням санітарних норм. Також збір та вивезення сміття з території району здійснюється в мішках.
        У 2018 році з комунальним підприємством «Богодухівжитло» уклали договори на вивезення ТПВ наступні сільські ради: Кленівська, Губарівська, Крисинська, Степнянська, Сазоно-Баланівська, Сухининська, Улянівська, Дмитрівська, Олександрівська, Павлівська.
        З КП «Господар» - на захоронення: Шарівська, Вінницько-Іванівська, Зарябинська, Сухининська, Степнянська та Хрущово-Микитівська сільські ради та КП «Богодухівжитло». З території Петропавлівської сільської ради вивіз ТПВ здійснює КП «Вільшанське».
        Іншими місцевими радами сміття на санкціоноване сміттєзвалище району не вивозилось, а це значить, що тверді побутові відходи знаходяться в ярах, лісах, лісосмугах, закопуються, що становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднюючими речовинами, потрапляють у водні об’єкти.
        В минулому році на Комплекс по управлінню комунальними відходами м. Богодухів (далі – Комплекс) вивезено 21640,9 м³ змішаних ТПВ, з яких відсортовано: макулатури - 102,3 м³, скла - 236,2 м³; захоронено - 21198,5 м³.
        За січень-лютий 2018 року Комплексом прийнято 5740,0 м³ сміття, з яких 442,4 м³ відсортовано, 5297,6 м³ захоронено. Щороку проводиться всеукраїнська акція «За чисте довкілля».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання