Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Закінчились командно-штабні навчання з територіальної оборони та навчальні збори роти охорони

    Сьогодні завершилися п’ятиденні військово-навчальні збори із воїнами роти охорони Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату в рамках командно-штабного навчання з територіальної оборони.

    В районі ще не проводилося заходів із такою великою кількістю військовозобов’язаних одночасно. Більше сотні тероборонівців у ході польових навчань підвищили свої теоретичні та практичні знання з бойової підготовки, поводження з вогнепальною та холодною зброєю, наданні невідкладної первинної медичної допомоги. Умови навчань були максимально наближені до бойових.

    На урочистому мітингу заступник військового комісара по роботі з особовим складом Харківського обласного військового комісаріату підполковник Андрій Семенович подякував учасникам зборів за організоване проведення навчань та висловив вдячність голові районної державної адміністрації Володимиру Шарову і Сяннянському сільському голові Андрію Ольховському за всебічну підтримку та надання допомоги в організації підготовки та проведенні навчальних зборів з резервістами.

     З нагоди завершення навчань та за підсумками військово-навчальних зборів територіальної оборони Богодухівського району більше ста військовослужбовців було нагороджено грамотами та відзнаками Харківського обласного та Богодухівського об’єднаного міського військових комісаріатів, п’ятеро – отримали чергові військові звання.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання