Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проведено зустріч з жителями села Дмитрівка

    Питання, які хвилювали місцевих мешканців, стосувалися ремонту дороги, введення в експлуатацію газопроводу в селах Дмитрівка, Матвіївка та Новософіївка, підключення вуличного освітлення в с. Дмитрівка та с. Матвіївка, ремонт дамби Матвіївського водосховища, заміни дерев’яних опор в с. Дмитрівка, організації вивозу твердих побутових відходів та інше.
        Голова Богодухівської районної державної адміністрації разом з депутатом Харківської обласної ради Ольгою Львовою та начальником відділу освіти відвадили Дмитрівський ДНЗ, де обговорили діяльність закладу.
        Володимир Шаров уважно вислухав усіх охочих. На переважну кількість порушених питань надані роз’яснення, з окремих питань надані відповідні доручення.
        Також очільник району зазначив, що готується до введення в експлуатацію об’єкт «Газопостачання сіл Дмитрівка, Матвіївка і Новософіївка» і незабаром сільська громада матиме затишок і комфорт у власних домівках. Велика заслуга в цьому голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної.
        Саме завдяки її роботі в 2017 році продовжено капітальне будівництво об’єкта за кошти з обласного бюджету, профінансовано та використано 6438,280 тис. грн. Всіляко сприяла і допомагала у цій справі і районна влада.
        Жителі села дякували усім, хто допомагає втілити в життя їхню давню мрію, адже проведення газу значно поліпшить сільський побут, стане помічником у нелегких трудових буднях.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання