Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ми не боїмося Росії. Президент

    Глава держави підкреслив: «Світ називає це гібридною війною. Гібридна війна – це не лише збройні сили, які вступили на українську землю». Він також наголосив, що нині термін «російська агресія» увійшов не лише в українське законодавство, а й у міжнародні документи.
        «Тому нас не треба лякати. Ми дуже відповідальна нація і не даємо розхитати ситуацію всередині країни, коли вони хотіли б, щоб пролилась кров», - сказав Петро Порошенко.
        Він нагадав про припинені провокації за участю відомого народного депутата, «яка з російськими агентами завезла в Україну зброю і обговорювала чи 400 чи 1000 людей мають загинути для того, щоб почати в Україні хаос». «Ми не дамо їм жодного приводу для того, щоб таким чином дискредитувати Україну», - сказав Президент.
        Глава держави також звернувся, в тому числі і до патріотичних сил: «Ми маємо діяти надзвичайно відповідально для того, щоб продемонструвати, що в Україні є свобода совісті, є свобода віри».
        «Якщо хтось хоче відвідувати церкву, центр якої знаходиться за межами нашої держави, в Росії, це їх право. І ніхто не має права указуючим перстом забороняти відвідувати».
        Він також підкреслив важливість прийняття рішення Верховної Ради на підтримку його звернення до Вселенського Патріарха. «Настільки важливо було, щоб було звернення Президента і парламенту, який об’єднує абсолютну більшість усіх політичних сил і від влади, і від опозиції. По факту лише одна політична сила виступила проти, виявившись такою собі «п’ятою колоною», - зазначив він.
        «Дуже важливо, що парламенту вдалося зберегти спокій попри провокації окремих політичних сил. Дуже вони сподівались на те, що в парламенті в той день і під час цього голосування проллється кров. І це побачить весь світ», - сказав Президент.
        «І подивіться як відповідально повели себе українські народні депутати. Я хочу подякувати Верховній Раді за рішення, яке було виконано в такий спосіб про підтримку мого звернення до Вселенського Патріарха», - додав він.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання