Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Засідання районної призовної комісії

    Військовий комісар Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату, заступник голови районної призовної комісії Андрій Завада проінформував присутніх про хід призовної кампанії, провів аналіз оповіщення та прибуття призовників до військового комісаріату по сільським і селищним радам району.
        На засіданні Валентина Зирянова довела до присутніх вимоги керівних документів щодо порядку проведення призову громадян України на строкову військову службу, звернувши увагу, що посадові особи органів місцевого самоврядування несуть відповідальність за несвоєчасне надання інформації щодо проведених заходів та виконання планового завдання весняного призову.
        Члени районної призовної комісії заслухали інформацію керівників органів місцевого самоврядування (Гутянська, Шарівська селищні та Сіннянська, Дмитрівська та Полковомикитівська сільські ради) про проведену роботу щодо оповіщення військовозобов’язаних і призовників та прибуття їх на призовну комісію для проходження медичної комісії.
        На засіданні прийняті рішення для покращення роботи щодо оповіщення та прибуття призовників на району призовну комісію.
        Валентина Зирянова наголосила на тісній взаємодії районної державної адміністрації, військового комісаріату та органів місцевого самоврядування з питань виконання встановлених завдань.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання