Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Сумській трасі поклали 2 км нового асфальту та готують основу на наступній ділянці

    «На дорозі Харків - Охтирка в Богодухівському районі вже укладено близько 2 км асфальтобетонного покриття. Також у Богодухівському районі (від села Губарівка в бік кордону) виконуються підготовчі роботи з влаштування основи покриття: укладається шар методом холодного ресайклінгу (близько 22 см), потім - вирівнювальний шар (близько 10 см) і - завершальний етап - щебенево-мастиковий асфальтобетон (близько 5 см). У тих місцях, де не потрібне посилення основи покриття (від Губарівки в бік Богодухова), йде укладання асфальтобетону 2 шарами - це 10 см вирівнювального шару і 5 см - ЩМА», - пояснив Михайло Богатир.
        Нагадаємо, голова ХОДА Юлія Світлична поставила завдання цього року відремонтувати дорогу Харків - Охтирка повністю, уклавши по всій довжині два шари нового асфальту.
        3 травня поточний ремонт стартував і на дорозі Київ - Харків - Довжанський.
        «Минулого року ми завершили ремонт від міста Чугуїв до повороту на Чугуїв - Мілове. Зараз укладаємо асфальтобетон від цього місця в бік Ізюму», - повідомив представник САД у Харківській області.
        На інших магістралях області тривають експлуатаційні ремонти. Такі роботи йдуть у Полтавському напрямку на трасі Київ - Харків - Довжанський і на ній само - в Балаклійському районі.
        «На автомобільній дорозі Мерефа - Лозова - Павлоград роботи ведуться в трьох районах, на дорозі Харків - Зміїв - Балаклія - Горохуватка - у двох районах. Крім робіт з експлуатаційного утримання, на цій дорозі вже розпочато підготовчі роботи під поточний ремонт. Я думаю, найближчими днями вже будемо виконувати суцільне укладання асфальтобетону на тих ділянках, які озвучувалися раніше: це і Безлюдівка, і Васищеве, і Темнівка», - повідомив Михайло Богатир.
        Він також зазначив, що в найближчий тиждень планують провести ямковий ремонт на найбільш проблемній ділянці кільцевої дороги (між під'їздом до аеропорту та Роганським житловим масивом).


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання