Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Здійснено перевірку проведення капітального ремонту спортивної зали та побутових приміщень Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості

    Головою районної державної адміністрації Володимиром Шаровим та головою районної ради Сергієм Пановим було проінспектовано хід виконання робіт з проведення капітального ремонту спортивної зали та побутових приміщень Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості.
        Очільники району негативно оцінили проведення робіт, зазначили, що роботи виконуються не якісно та з порушенням встановленого графіка. Інженери з авторського та технічного нагляду виявили значні відхилення від проектно – кошторисної документації.
        Володимир Шаров звернувся до представників підрядної організації ТОВ «Укртехносфера» з вимогою негайного усунення вказаних недоліків та зазначив, що у разі не виконання ними договірних зобов’язань договір підряду буде розірвано у встановленому законодавством порядку.
        Виконання робіт з проведення капітального ремонту спортивної зали та побутових приміщень Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості знаходиться на жорсткому контролі голови районної державної адміністрації Володимира Шарова.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання