Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Коментар з нагоди Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    У ці травневі дні українці разом зі всім світом згадують події найкривавішої війни всіх часів. Це дні нашої спільної пам’яті про тих, хто загинув: героїв, які врятували світ, та невинних жертв нацизму. Пам’ять про ту війну є особистою для кожного з нас, адже в кожній родині є власна історія про долі рідних, які назавжди змінила Друга світова.
        Українці зазнали непоправних втрат, але своєю мужністю, силою та сміливістю зробили незаперечний внесок у перемогу. І разом зі всім світом у ці дні ми промовляємо: «Ніколи знову». Ми розділяємо з десятками народів спільну перемогу та спільне горе від тих втрат і точно знаємо, що тільки разом, пліч-о-пліч, ми перемогли нацизм у Другій світовій війні. І так само – тільки підтримуючи один одного, можемо сьогодні протистояти новому світовому агресору.
        Як і в 1939 – 1945 роках сьогодні українці знаходяться на передовій боротьби з ворогом, який прагне перекроїти не тільки карту України, а й мапу всієї Землі. У цій боротьбі ми не одинокі. Маємо підтримку абсолютної більшості держав світу, й з часом розуміння того, що відбувається нині в Україні, а разом із ним - і підтримка нашого народу - тільки зростають.
        У ці дні ми згадуємо всіх, хто віддав життя за Україну – на фронтах Другої світової війни та на нинішньому східному фронті. Вшановуємо подвиги дідів та їх онуків. Щиро бажаю здоров’я та сил нашим ветеранам, а всім нам – мирного неба.


    Ніколи знову!


    Голова Харківської обласної державної адміністраціїї                                                        Юлія Світлична        

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання