Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ми прагнемо збудувати нову систему міжнародної безпеки. Президент

    «Розбудова армії – наш обов’язок перед прийдешніми поколіннями українців. У цьому наша шана світлій пам’яті полеглих у Другій світовій війні та усіх борців за українську державність», - наголосив Президент.
        Глава держави також зазначив: «Разом з нашими партнерами ми прагнемо збудувати нову систему міжнародної безпеки, що була зруйнована агресивними діями країни-агресора Російської Федерації. Для цього необхідно створити надійний захист нашого суверенітету та територіальної цілісності, нашої незалежності в єдиній євроатлантичній системі колективної безпеки».
        Президент особливо привітав військових курсантів та ліцеїстів, усіх молодих патріотів, які саме у цей час обрали для себе найпочесніший і найсвятіший фах – захищати свою рідну Україну, свою землю, свої родини від зазіхань ворогів. Обрали шлях захищати мир.
        «Я вітаю усіх українських захисників, які зараз на передовій забезпечують мир та спокій нашої держави. Усіх тих, хто безкорисно допомагає нашим воїнам – наших волонтерів», - сказав Президент.
        Петро Порошенко також подякував героям-воїнам, присутнім на відкритті фотовиставки, а також ветеранам. «Нехай український непереможний дух надихає усіх нас на віддане служіння Україні, на нові звершення і нові наші спільні перемоги», - сказав Президент.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання