Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    9 травня жителі Івано-Шийчино відзначили День пам’яті та примирення та 73-ю річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

    «Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за безсмертний подвиг переможців у страшній, жорстокій війні, яку не знало людство. Події тих днів ніколи не згаснуть у пам’яті народній», - сказав Володимир Анатолійович.
        У своєму виступі він наголосив, що Україна – миролюбна країна, але як і в роки Другої світової війни, так і зараз їй доводиться відсто¬ювати у тяжких боях право на цілісність і свободу.
        Після хвилини мовчання керівник району, діти війни, жителі села поклали квіти на братську могилу героїв, які віддали своє життя за Батьківщину.
        В ході спілкування з мешканцями села очільник району поцікавився проблемами місцевих жителів та пообіцяв сприяти їх вирішенню. Також наголосив, що за його ініціативи на ремонт під’їзних доріг Богодухів – Івано-Шийчино та Богодухів – Сінне районна влада виділила кошти в сумі 400 тис. грн.
        Сьогодні урочисті заходи з вшанування безсмертного подвигу Українського народу в роки Другої світової війни також пройшли в смт Шарівка, селах Дмитрівка, Мар'їне, Вінницькі Івани, Зарябинка, Крисине,Олександрівка, Полкова Микитівка, Петропавлівка, Сазоно-Баланівка, Степне, Корбині Івани, Воскресенівка, Улянівка, Хрущова Микитівка, с-щі Горького.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання