Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Джура – це шляхетність. джура – це відвага. це – чесність, порядність, повага!

    Переможців та учасників гри привітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко. Володимир Анатолійович вкотре наголосив, що гра «Сокіл» («Джура») – це хороший початок зміцнення фундаменту нашої держави і основа виховання патріотичної молоді.
        Гра «Джура» – це системна робота, що проводилася протягом навчального року. І ось, у продовж двох днів, 72 учні із 9 закладів загальної середньої освіту району демонстрували свою звитягу, мужність, спритність, винахідливість, ерудицію, фізичний гарт та військову вправність у різних видах змагань на звання кращих нащадків козацького роду.
        Джури демонстрували муштровий впоряд, показували вміння володіти зброєю, долали туристську смугу перешкод та марковану трасу, відповідали на тестові питання зі знання історії України, козацтва та Збройних Сил України, змагалися у вмінні надавати першу медичну допомогу, а також дивували своїми талантами у мистецькому конкурсі «Ватра». Учасники гри показали істинний патріотизм та готовність у будь-яку мить стати на захист свободи та незалежності України.
        Діти – учасники непересічної патріотичної гри, аналогів якій нема у всьому світі, ще раз довели, що КОЗАЦЬКОМУ РОДУ – НЕМА ПЕРЕВОДУ!
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров вручив нагороди та цінні подарунки переможцям та призерам гри , а саме :
        І місце – рій «ОСЬ ТАК» Шарівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів;
        ІІ місце – рій «Перспектива» Богодухівської гімназії №1;
        ІІІ місце – рій «Незламні» Богодухівського ліцею №3.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання