Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перспективи розвитку позашкільної освіти у районі

    У закладі приділяється значна увага роботі з обдарованими дітьми, залученню їх до гуртків науково-технічного, туристсько-краєзнавчого, еколого-натуралістичного, художньо-естетичного профілів.
        Відбувається поступове розширення мережі гуртків за всіма напрямами позашкільної освіти. На сьогодні кількість гуртківців становить 1043 чоловік у 45 гуртках. За підтримки керівництва району та області забезпечено зміцнення і модернізація матеріально-технічної бази закладу, удосконалення програмного і методичного забезпечення, створюються необхідні умови для здобуття позашкільної освіти, її доступності для дітей, особливо з сільської місцевості. В цьому навчальному році відремонтовано танцювальну залу колективу «Дзвіночок», замінено куліси сцени актової зали, модернізовано й утеплено фасад будівлі, проведено сучасні ефективні ремонти фойє, коридорів, відремонтована й оснащена танцювальна зала колективу «Радість», продовжуються капітальні ремонтні роботи спортивної зали, придбані м`які меблі у фойє, встановлено зовнішню систему відеоспостереження, засаджено вічнозеленими рослинами клумби на території закладу, виготовлено та встановлено символічний надпис із підсвіткою, придбано новий комплект підсилювальної музичної апаратури.
        Богодухівський центр дитячої та юнацької творчості, в якому в основному і здобувається позашкільна освіта дітьми та учнівською молоддю району, спрямовує свою діяльність на формування у дітей та молоді патріотизму, поваги до народних звичаїв, традицій та національних цінностей українського народу.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання