Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На головній площі міста – головне свято району!

    Відкрила урочисту частину святкового зібрання губернатор області Юлія Світлична. Вона привітала жителів Богодухівського району зі святом та відзначила, що район зараз активно розвивається. «Цього року починаємо ремонт будинку культури, вже розпочали роботи на дорозі на Охтирку. Будемо робити ремонт у центральній районній лікарні, будуємо школу в Губарівці та чекаємо на надходження до району нового шкільного автобусу, - розповіла про плани розвитку Богодухівщини керівник області. - Спільними зусиллями - завдяки потужній місцевій команді, депутатському корпусу, підтримці Президента України зможемо втілити в життя проекти, які не реалізовувалися роками». Щирим та сердечним було вітання голови районної державної адміністрації Володимира Шарова. Керівник району відмітив, що за час свого існування Богодухівщина пройшла шлях, уславлений малими та великими подіями, трудовими досягненнями людей, героїзмом під час Другої світової війни. Відзначив досягнення, окреслив перспективи і побажав всім жителям району подальшого розвитку та процвітання на благо кожного й усієї України.
        На святі також були присутні гості з міста Рава-Мазовецька Равського повяту Польщі: голова районної ради Равського повяту Марія Харазка, Гжегож Стефаніяк, заступник голови районної ради Равського повяту, Яцек Отулак, віцестароста Равського повята та Марек Щешняк, радник районної ради Равського повяту. Вони із захватом та неперевершеною радістю говорили про своє перебування на богодухівській землі, вітали богодухівців щирими словами поздоровлень та побажань.
        Нагороди «Почесний громадянин Богодухівського району» отримали Гурін Петро Михайлович, голова Богодухівської районної державної адміністрації в 2005-2010 роках, Шуба Олександр Миколайович, директор СТОВ «ім. Ватутіна» та Шовковий Василь Андрійович, голова СВК ім. В.Н.Каразіна.
        Кращим жителям району вручили Почесні грамоти Харківської обласної державної адміністрації та спільні грамоти Богодухівської районної державної адміністрації та районної ради. Святкові заходи в Богодухові продовжив концерт на центральній площі міста, а завершив - яскравий фейєрверк.
        Кожен з присутніх відчув неповторну атмосферу великої і дружної родини, насолодився українською мелодійною піснею, запальним танцем, щирим спілкуванням, отримав позитивні емоції та святковий настрій.
        Швидко добігло до кінця свято, але воно залишило добрий слід у пам'яті кожного присутнього.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання