Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з громадою села Івано-Шийчине

    Володимир Шаров розпочав свій робочий візит з відвідування Івано-Шийчинського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад I-II ступенів-дошкільний заклад». Керівник району поздоровив дітей з закінченням навчального року та подарував тенісний стіл.
        У ході розмови з директором закладу Ларисою Ольховською керівник району підтвердив попереднє рішення щодо розгляду на сесії районної ради питання виділення коштів з районного бюджету для повної заміни вікон на енергозберігаючі та проведення поточного ремонту в закладі.
        Під час зустрічі Володимира Шарова з населенням однією з гострих проблем, яку озвучила громада, було питання газифікації села. Він запевнив, що кошти виділяються і газифікація продовжиться. Також прийнято рішення про виділення коштів на покращення матеріально-технічної бази ФАПу та розглядається питання щодо проведення ямкового ремонту доріг села.
        Громаду турбувало також забезпечення скрапленим балонним газом та транспортне сполучення (перевізником ТОВ «АВТО-ОВІ» використовується транспорт малої місткості). Стосовно цих питань обговорено можливі шляхи їх вирішення та надані відповідні доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання