Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Звернення Президента з нагоди Міжнародного дня учасників операцій ООН з підтримання миру та безпеки

    Упродовж 70-ти років «блакитні шоломи» докладають значних зусиль по всьому світові задля відновлення миру, полегшення людських страждань, захисту прав і гідності людини.
        З перших років незалежності Україна стала невіддільною складовою непересічних зусиль ООН у боротьбі за ідеали міжнародного миру та безпеки.
        Своїм професіоналізмом і мужністю військовослужбовці Збройних сил, інших військових формувань та правоохоронних органів України здобули визнання і пошану у багатьох країнах світу. Понад 30 з них поклали своє життя, виконуючи високу миротворчу місію та захищаючи цілі і принципи ООН. У цій день ми віддаємо шану їхній безцінній жертві.
        Вагомий внесок України y підтримання міжнародного миру та безпеки надає нам моральне право розраховувати на потенціал і адекватну допомогу ООН у важкі часи, коли наша держава протистоїть віроломній зовнішній агресії. Розгортання на тимчасово окупованій Російською Федерацією території Донбасу багатонаціональної операції під егідою ООН може стати важливим елементом врегулювання, метою якого є повернення миру на багатостраждальну українську землю та відновлення її територіальної цілісності й суверенітету у міжнародно визнаних кордонах.
        У свою чергу, Україна й надалі залишатиметься надійним партнером ООН у реалізації благородної місії з підтримання міжнародного миру та безпеки.
        Зичу вам, шановні друзі, та вашим родинам міцного здоров’я, незламного духу, миру та процвітання.
        Слава українським воїнам!
        Слава Україні! Петро ПОРОШЕНКО


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання