Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Садок дитячий вже малят до школи проводжає…

    Випускний бал у дитячому садку - завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Ось і виросли малюки, що недавно вчилися ходити, говорити. Здається, тільки вчора вони прийшли перший раз з мамами за ручку в дитячий садок – і ось вже прийшла пора сказати прощальні слова. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями.
        Але це не день для смутку, а велика подія, бо випуск - це маленька сходинка до нового життя. Попереду школа - нові відкриття, товариші, перерви, дзвінки, відповіді біля дошки, оцінки і домашні завдання. Тому випускне свято завжди особливе і хвилююче.
        У святково вбраних залах - батьки, педагоги, почесні гості. А найголовніше - випускники, які з нетерпінням чекали на свято. Скрізь - безліч квітів, повітряних кульок, цікавих аксесуарів, які підкреслили важливість та урочистість події.
        До випускників дошкільного підрозділу Крисинського НВК «ЗНЗ-ДНЗ» на свято завітав з подарунками голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, який побажав діткам щасливої дороги у майбутнє, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі. Дітлахів закладів дошкільної освіти міста Богодухова вітали та вручали подарунки від імені голови районної державної адміністрації начальник відділу освіти Ірина Повойко, керівник апарату Ірина Розтягай. Почесні гості бажали випускникам успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Україну. Майбутнім школярам вручили їхні перші в житті «дипломи» про отримання дошкільної освіти, подарунки.
        Випускники показали свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули у закладах дошкільної освіти і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки. Діти успішно продемонстрували свої уміння, кмітливість, винахідливість, творчі здобутки та здібності. Линуло багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Звучали слова вдячності усім працівникам дитячого садка.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання