Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Матеріальне забезпечення від Фонду отримали 1,5 млн українців

    Матеріальне забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (враховуючи догляд за хворою дитиною) і у зв’язку із вагітністю та пологами перераховується Фондом на окремий поточний рахунок роботодавця для виплати працівникам не пізніше 10 робочих днів з дня отримання від страхувальника заяви-розрахунку. Усі виплати здійснюються Фондом соціального страхування в повному обсязі.
        Право на матеріальне забезпечення від ФССУ мають усі застраховані – громадяни України, іноземці, особи без громадянства та члени їх сімей, які проживають в Україні. Це право виникає з настанням страхового випадку в період роботи, здійснення підприємницької та іншої діяльності.
        Нагадаємо, допомога по вагітності та пологах надається застрахованій особі у розмірі 100% середньої заробітної плати (доходу) і не залежить від страхового стажу (за умови наявності страхового стажу від 6 місяців, у разі меншого стажу розмір допомоги не може перевищувати двократний розмір мінімальної заробітної плати).
        Розмір допомоги у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності залежить від страхового стажу застрахованої особи: від 50% середньої зарплати (якщо стаж не перевищує 3 років) і до 100% (якщо стаж – понад 8 років).
        Допомога на поховання призначається сім'ї померлого або особі, яка здійснила поховання, на підставі свідоцтва про смерть застрахованої особи і не може бути меншою за розмір прожиткового мінімуму.
        Прес-служба виконавчої дирекції
        Фонду соціального страхування України

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання