Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови районної державної адміністрації Володимира Шарова з активом та мешканцями села Куп’єваха

    Звертаючись до жителів села, очільник району зазначив, що зустрічі, які проводяться з громадами району, мають на меті почути безпосередньо на місцях думки людей, їх пропозиції, проблемні питання, знайти спільно шляхи їх вирішення.
        Також Володимир Анатолійович повідомив, що вивчення проблем людей на місцях дає можливість їх краще зрозуміти та оперативно вирішити.
        Голова районної державної адміністрації проінформував присутніх про основні завдання, над вирішенням яких працюють місцеві органи влади, про стан ремонту доріг в районі, проблемні питання галузей освіти та медицини, шляхи їх вирішення.
        Питання, які хвилювали місцевих мешканців, стосувалися соціально-побутового характеру, зокрема ремонту водопроводу, освітлення вулиць села, відновлення роботи телефонного зв’язку та облаштування приміщення для дозвілля дітей.
        Володимир Анатолійович уважно вислухав усі проблемні питання. На більшість з них під час прийому надані роз’яснення та рекомендації щодо їх вирішення. За окремими зверненнями надані доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та установ для розгляду і виконання.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання