Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з населенням Вікторівської сільської ради

    03 липня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров за участі керівника апарату районної державної адміністрації Ірини Розтягай, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та керівників окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації провів зустріч з населенням с. Вікторівка.
        Розмова відбулася у формі конструктивного діалогу. Всі бажаючі змогли поставити запитання і отримати вичерпні відповіді. Серед основних питань, які потребують вирішення – грейдерування дороги, ремонт водогону, транспортне забезпечення.
        Також порушувалися питання вуличного освітлення, забезпечення села в більшому обсязі контейнерами для сміття та вчасне його вивезення, допомога в очищенні колодязя. Молодь села звернулася з проханням покращення дозвілля в літній період.
        У ході розмови Володимир Анатолійович зазначив, що триматиме всі озвучені питання населення на постійному контролі. За окремими зверненнями надані доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та установ для розгляду і виконання.
        Наприкінці зустрічі місцеві жителі подякували за постійну увагу та допомогу у вирішенні проблемних питань керівництву району, а особливо депутату Харківської обласної ради Ользі Львовій.
        Цього дня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров побував також у ФАПі. Оглянувши заклад, прийнято рішення про проведення ремонту в приміщенні, а саме: заміни п’яти вікон на енергозберігаючі склопакети, лінолеуму, встановлення двох дверей, ремонту ганку, облаштування паркану. Головний лікар КЗОЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівського району» Віталій Прошутя зазначив, що з відповідними пропозиціями щодо виділення коштів для проведення ремонту у ФАПі звернеться до районної ради.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання