Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Анатолій Бабічев привітав переможців конкурсу «Слобожанські передзвони - 2018»

    Гала-концерт фіналістів огляду-конкурсу аматорів народного мистецтва пройшов 7 липня у Харкові, в Центральному парку культури та відпочинку ім. М. Горького.

    Заступник голови ХОДА привітав учасників заходу від імені керівника області Юлії Світличної.

    «У ці дні в усіх районах Харківщини проходять Купальські свята. Дякую учасникам «Слобожанських передзвонів» за те що Івана Купала цього яскравого ранку святкує і місто Харків, - звернувся Анатолій Бабічев до учасників концерту. - Харківщина надзвичайно багата на таланти. Сьогодні ми бачимо, що українські традиції - в надійних руках».

    Заступник голови ХОДА зауважив, що цьогорічний конкурс «Слобожанські передзвони» присвячений 80-річчю створення Обласного організаційно-методичного центру культури і мистецтва.

    «Декілька разів змінювалася назва центру, але головною залишалася його мета - робота із закладами культури області, відродження та популяризація самобутньої народної творчості Слобожанщини», - сказав Анатолій Бабічев.

    Конкурс «Слобожанські передзвони» проводиться в області кожні два роки. У цьому році він стартував у червні. Зазвичай огляд проходить в районах, але в цьому році його виріши проводити на базі парку Горького, щоб якомога більше харків’ян та гостей міста ознайомилися з творчістю народних колективів Харківщини.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання