Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч з населенням Сазоно-Баланівської сільської ради

    Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров провів особистий виїзний прийом та зустріч з населенням Сазоно-Баланівської сільської ради за участю депутата Харківської обласної ради Ольги Львової та керівників окремих структурних підрозділів районної державної адміністрації з метою реального бачення проблем жителів територіальної громади та надання допомоги в їх вирішенні.
        Під час зустрічі в сільському клубі зібралися жителі громади, яких турбувала низка важливих питань, а саме: ремонт автомобільних доріг місцевого значення, заміна електроопор, водопостачання, ремонт даху багатоквартирного будинку, забезпечення оргтехнікою дитячого садочка та інше.
        У ході бесіди Володимир Анатолійович надав ґрунтовні роз’яснення стосовно піднятих питань та дав доручення працівникам відповідних структурних підрозділів районної державної адміністрації щодо оперативного опрацювання питань та шляхів їх вирішення.
        Керівник району також презентував пожежний автомобіль, який закуплено та надано в користування сільській громаді с. Горького для вчасного реагування в разі потреби.
        У ході робочої зустрічі Володимир Шаров оглянув приміщення ФАПів в с. Сазоно-Баланівка та с. Горького. Прийнято рішення про заміну вхідних дверей у медичному закладі Сазоно-Баланівки. Приміщення ФАПу в с. Горького потребує ремонту, тому це питання буде детально розглянуто для забезпечення стабільної роботи закладу.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання