Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні блакитне паливо прийшло в оселі жителів Дмитрівської сільської ради

    У 2012 році за рахунок коштів апарату НАК «Нафтогаз України» у районі розпочато будівництво об'єкту «Газопостачання сіл Дмитрівка, Матвіївка і Новософіївка». Замовником будівництва став обслуговуючий кооператив «Дмитрівка ГАЗ», підрядна організація - ТОВ «Фобос». В 2012 році профінансовано та використано 5515,555 тис. грн., але цих коштів не вистачило для завершення будівництва газопроводу.
        В 2017 році завдяки фінансовій децентралізації Президента України Петра Порошенка та за сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної на сесії Харківської обласної ради прийнято рішення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету виділити іншу субвенцію на завершення робіт з газопостачання сіл Дмитрівка, Матвіївка і Новософіївка Богодухівського району у сумі 6438,280 тис.грн. Замовник будівництва – Дмитрівська сільська рада, підрядна організація – ТОВ «ІНДІГО ГРУП».
        На сьогодні роботи повністю завершені. Протяжність газопроводу 23,91 км, в тому числі високого тиску – 11,6 км, середнього (проходить по населених пунктах) – 12,31 км, встановлено 3 ГРП. Відповідно до проекту планується підключити 310 домоволодінь, що покращить рівень життєзабезпечення та життєдіяльності 963 мешканцям Дмитрівської сільської ради, з яких 253 людини похилого віку, 122 дитини дошкільного та шкільного віку.
        11 липня відбувся урочистий пуск газу на території Дмитрівської сільської ради. У заході взяли участь заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, народний депутат України Олександр Біловол, депутати Харківської обласної ради Ольга Львова та Анатолій Васенін, помічник депутата Харківської обласної ради Миколи Пушкаря Наталія Олексенко, начальник газотехнічної інспекції Головного управління Держпраці у Харківській області Дмитро Гринь, заступники керівника підрядної організації ТОВ «ІНДІГО ГРУП» Павло Бабенко та Віталій Говоруха, інші почесні гості.
        Заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко привітав жителів із завершенням будівництва газопроводу та зазначив, що завдяки ініціативі Президента України Петра Порошенка щодо децентралізації та за сприяння голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної з обласного бюджету були виділені кошти для закінчення будівництва газопроводу і запуску газу в села – Дмитрівка, Новософіївка та Матвіївка. Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров також поздоровив громаду зі знаковою подією, зауваживши, що це результат командної співпраці всіх гілок влади різних рівнів.
        Керівник району разом із заступником голови Харківської обласної державної адміністрації Євгенієм Шахненком вручив подяки жителям за вагомий особистий внесок у розвиток села, ініціативу і наполегливість, активну участь у суспільному житті територіальної громади та з нагоди пуску газу в Дмитрівській сільській раді. Дмитрівський сільський голова Валерій Волчков від себе особисто та від імені громади подякував всім за допомогу та висловив впевненість, що саме згуртованість громади, наполегливість та підтримка влади дала такий результат.
        Факел на ГРП, який запалили всі разом, ще раз підсилив впевненість у тому, що слова керівників не розходяться з ділом. Проведення газопроводу стало справжньою перемогою для громади. Люди вже радіють комфорту та побутовим зручностям, котрі приносить блакитне паливо.
        Після урочистої події почесні гості завітали до однієї з осель, де господиня продемонструвала присутнім наявність газу в господі, запаливши вогник на газовій плиті.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання