Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Богодухівському районі газифікували три села

    Від імені керівника області Юлії Світличної він привітав жителів сіл Дмитрівка, Матвіївка та Новософіївка з довгоочікуваною подією.
        «Цей газопровід був спроектований років 30 тому. Його планували здати в експлуатацію ще в 2009-му, але справа так і не була завершена, - сказав Євгеній Шахненко. - За ініціативи голови ХОДА Юлії Світличної у 2017 році з обласного бюджету були виділені необхідні кошти для того, щоб добудувати газопровід і пустити газ у три села. У нас є можливість розвивати наш регіон. Адже завдяки проведенню ініційованої Президентом України Петром Порошенком реформи децентралізації місцеві бюджети суттєво збільшилися. Тільки разом ми зможемо зробити нашу країну кращою».
        Відповідно до проекту передбачено під'єднання до газопостачання 310 домоволодінь (усього 963 мешканці), з них уже під'єднано 5.
        «Жителі сіл звернулися до голови ХОДА Юлії Світличної з проханням допомогти у вирішенні болючого питання – газифікації населених пунктів. І саме керівник області відстояла інтереси громадян, і кошти з обласного бюджету були виділені. Сума, необхідна для будівництва газопроводу, для районного бюджету була непідйомною. А будівельники, зі свого боку, зробили все, щоб ми сьогодні зібралися з такого гарного приводу», - сказав голова Богодухівської РДА Володимир Шаров.
        Протяжність газопроводу - 23,91 км, у тому числі високого тиску – 11,6 км, середнього (проходить по населених пунктах) – 12,31 км, встановлено 3 газорозподільних пункти.
        За словами Євгенія Шахненка, з обласного бюджету також виділені кошти на будівництво ще одного газопроводу, що дасть змогу газифікувати в Богодухівському районі 10 сіл.
        Також у рамках робочого візиту Євгеній Шахненко поспілкувався з місцевими жителями та пообіцяв розглянути питання ремонту доріг найближчим часом.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання