Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорожники розпочали ремонтні роботи на двох мостах в області

    Серед головних об’єктів - дорога Харків-Охтирка.
        «Там дорожники працюють по всіх видах робіт - укладання верхніх та нижніх шарів, стабілізація основи, влаштування виїзних та заїзних карманів, встановлення дорожнього борта тощо. Влаштовано майже 27 км вирівнювального шару асфальтобетону, 19,4 км верхнього шару з ЩМА. До кордону з Сумською областю повністю виконані роботи зі стабілізації ґрунтів. Загальне виконання робіт наразі становить понад 43%», - повідомив Сергій Пляка.
        Найближчім часом бригади облаштовуватимуть нижні шари асфальтобетону в межах міста Богодухів.
        Також одна з основних трас - дорога Київ-Харків-Довжанський. Тут дорожники, як і раніше, працюють у двох напрямках: від кордону з Донецькою областю укладають верхні шари асфальтобетону, а від повороту на Куп’янськ - виконують влаштування нижніх шарів. Виконання робіт на даний момент становить понад 42%.
        На дорозі Харків-Горохуватка виконані роботи з влаштування вирівнювального шару асфальтобетону на ділянці від села Лиман у бік Змієва в межах сіл Темнівка та Васищеве. Всього влаштовано 8 км з 13 запланованих.
        «Зараз ми заходимо на ділянку в Безлюдівці, яку закінчимо до кінця наступного тижня. Після цього перейдемо до ділянок у межах Зміївського району», - уточнив Сергій Пляка.
        Також він зазначив, що бригади розпочали ремонтні роботи на двох штучних спорудах на автошляхах, які входять до переліку об’єктів ремонтування у цьому році.
        Це міст через річку Куп’єваха на автодорозі Харків-Охтирка, де наразі виконуються роботи з демонтажу, а також шляхопровід на трасі Чугуїв-Мілове поблизу села Кислівка, де також демонтують перильне та бар’єрне огородження та асфальтобетонне покриття.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання