Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ми можемо виробляти високотехнологічну та затребувану продукцію в своїй країні. Юлія Світлична

    Юлія Світлична підкреслила, що розвитку промисловості в області приділяється підвищена увага.
        «Для Харківської області - це ключова сфера економіки. Близько 70% прибутку дає промисловість, вона ж формує понад 50% відрахувань податків до бюджету. У цій сфері зайнятий кожен третій працюючий житель регіону», - навела дані голова Харківської ОДА.
        Вона зазначила, що керівництво області активно співпрацює як з менеджментом харківських промислових підприємств, так і з їх органами управління. Головними завданнями такого співробітництва, нарівні з розширенням ринку збуту підприємств та сприянням отриманню ними держзамовлень, є підвищення соціальних стандартів, умов праці та зарплат працівників.
        «Ми дбаємо про те, щоб зростання потужностей виробництва та збуту прямо пропорційно позначалося на збільшенні заробітної плати людям, - сказала Юлія Світлична. - Безумовно, у своїй роботі орієнтуємося на підтримку Президента України та Кабінету міністрів України, оскільки стратегія та програма розвитку промисловості повинні бути в кожній країні. До недавніх пір однією зі слабких сторін для нас було імпортозаміщення. Але зараз ми практично перевиконали всі поставлені в цьому напрямку завдання. І значна кількість підприємств Харківської області зараз працюють для того, щоб випускати самостійно кінцевий продукт, не орієнтуючись на складники ззовні. Ми можемо виробляти якісну, високотехнологічну й затребувану продукцію в себе вдома, в своїй країні, і можемо себе рекомендувати на інших ринках».
        За постійну підтримку та сприяння в просуванні продукції не тільки заводу «ФЕД», а й інших харківських підприємств «Укроборонпрому» голові ХОДА подякував заступник генерального директора з авіабудування ДК «Укроборонпром» Олександр Пащенко.
        «Хочу передати слова подяки від керівника концерну «Укроборонпром» Павла Букіна особисто голові Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличній. За те, що ви стільки приділяєте уваги промисловості та підприємствам концерну. І це відбивається на тих результатах, яких ми змогли досягти», - сказав Олександр Пащенко.
        Зокрема, він відзначив ефективну роботу офісів Харківської області в Китаї та США й роботу керівництва області з просування бренду регіону в світі.
        «Харківський регіон знають навіть у Монголії, в арабських країнах, у Латинській Америці. Зараз від пропозицій інвесторів немає відбою, в тому числі й до таких підприємств, як «ФЕД», яким дуже пощастило знаходитися саме в Харкові. Якби не імідж області, який був створений за останні кілька років, я думаю, все було б набагато складніше», - зазначив Пащенко.
        Нагадаємо, під час відвідування заводу «ФЕД» Юлія Світлична також провела особистий прийом громадян, на який звернулися як співробітники ХМЗ «ФЕД», так і працівники ПАТ «ФЕД», і ДП «Харківське агрегатне конструкторське бюро».


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання