Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Вода і земля - найболючіші питання

    Чергова зустріч голови райдержадміністрації В.М.Бєлого з Кленівською громадою пройшла у понеділок, 9 липня 2012 року.

    Спочатку сільський голова звітував про виконання завдань, які були поставлені перед громадою на зустрічі з жителями сіл у лютому 2012 року. У ході доповіді до О.І.Ярошенка в односільчан виникали запитання. Найбільш усього їх хвилювали ціни на воду та земельні проблеми - як виділення в натурі молодим сім’ям, так і щодо оформлення документації на неї, розпаювання сінокосів.

    В.М.Бєлий вказав на невиконання сільським головою тих завдань, які мали б бути першочерговими, а саме: вирішення питань з нерухомим майном, що знаходиться на території сільради, відкриття дитячих майданчиків у Таверівці та Володарівці, благоустрій територій, проблеми з ліквідацією несанкціонованих звалищ, водопостачанням, відсутністю освітлення та інше.

    Наболілими для жителів оленівської громади, крім вищеназваних, виявилися найрізноманітніші питання, з якими вони звернулися до голови райдержадміністрації: завезення скрапленого газу, стан доріг, графік руху автобусу, проблеми з електрикою, велика кількість лисиць, які завдають збитків господарям. Не оминули увагою кленівці, як і жителі багатьох сіл району, проблему мовлення радіо. Тож «проблемний спектр» був широким.

    Усі питання голова райдержадміністрації взяв на жорсткий контроль.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання