Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч в Улянівці: проблеми треба вирішувати

    6 липня 2012 року відбулася чергова зустріч голови райдержадміністрації В.М. Бєлого з активом громади Улянівської сільської ради. На ній також були присутні представники різних служб та управлінь.

    Зустріч розпочав голова райдержадміністрації В.М.Бєлий, який акцентував на невиконанні очільником села поставлених перед ним під час минулої зустрічі задач.

    Голова зазначив, що все, що хвилює громаду, що потрібно людям для повсякденності, а це проблема вивозу сміття, водопостачання, освітлення вулиць, ремонт сільського будинку культури - залишається на тій стадії вирішення, яка була декілька місяців тому. Так не повинно бути!

    Також хвилювало людей питання землі та виготовлення документації на неї, розібраного будинку-інтернату, руїни якого знаходяться біля школи - хто саме має підтримувати правила благоустрою на цій території. Незадовільний стан дерев’яних опор, телефонний зв’язок та мовлення радіо, ремонт даху Улянівської школи, підвіз дітей з Мар’їного, якість води у колодязі с. Воскресенівка. Проблем у громади, які були винесені на обговорення, немало…

    - І всі вони мають бути вирішені, уникати відповідальності не треба. Треба працювати, адже звітувати перед людьми все одне доведеться, - наголосив Володимир Миколайович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання