Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В області перевірять дитячі табори щодо дотримання санітарних норм

    Нарада пройшла під керівництвом заступника голови ХОДА Анатолія Бабічева. Він наголосив на особистій відповідальності членів штабу, керівників районів та міст області в питаннях організації відпочинку та оздоровлення дітей.
        «У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні акцентую увагу на питаннях дотримання вимог безпеки життя та здоров’я дітей під час оздоровлення та відпочинку в липні 2018 року», - зауважив Анатолій Бабічев.
        Так, за даними в.о начальника ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області Тетяни Колпакової, епідеміологічна ситуація в Україні залишається нестабільною. Станом на 15 липня зареєстровано 94 спалахи гострих кишкових інфекцій, 54% - в організованих дитячих колективах.
        Вона навела дані, що в Харківській області функціонує 24 цілодобових заклади відпочинку й одне наметове містечко. Завершили роботу табори з денним перебуванням і заклади праці та відпочинку.
        «У цілому за період оздоровчої кампанії в області було проведено 269 обстежень оздоровчих закладів та відпочинку. За результатами виявлених порушень санітарного законодавства або законодавства про безпечність харчових продуктів відповідальним особам було надано понад 100 приписів про усунення недоліків», - повідомила Тетяна Колпакова.
        Заступник начальника Управління охорони здоров’я ХОДА Галина Сіроштан відзначила, що в червні оздоровча кампанія пройшла без особливих випадків. З медичними працівниками та керівниками таборів відпочинку була проведена робота щодо надання медичної допомоги й з питань організації оздоровлення дітей.
        Про проведення інструктування вихователей та спортивних організаторів щодо поводження дітей на водних об’єктах розповів представник Департаменту цивільного захисту населення ХОДА.
        За дорученням Анатолія Бабічева протягом тижня в дитячих таборах відпочинку проведуть позапланові чергові комісійні перевірки щодо дотримання вимог законодавства у сферах санепідблагополуччя та безпечності харчових продуктів.
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання