Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Процес оновлення медичного обладнання триває

    Під час робочої зустрічі з заступником головного лікаря КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня Яною Грищенко голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов обговорили реалізацію основних завдань у медичній сфері.
        Для якісного обслуговування населення оновлено значну частину медичного обладнання лікувальних закладів.
        Сьогодні керівники району оглянули діагностичний автоматизований комплекс «Кардіо+» у складі 12-канального електрокардіографа, велоргометра на базі ПК та лазерного принтера, призначений для вимірювання та обробки знятих з людини біологічних сигналів, який закуплено для терапевтичного відділення КУОЗ Богодухівської ЦРЛ та двоканальний напівавтоматичних коагулометр компанії Diagon (Угорщина) для біохімічного відділення клініко-діагностичної лабораторії. Кошти на нове медичне обладнання виділені з районного бюджету.
        У ході огляду були намічені нові завдання, які будуть вирішені першочергово.
        «Медицина сьогодні в пріоритеті. Істотно зміцнити матеріально-технічну базу медичних закладів, а саме відремонтувати приміщення, закупити нове обладнання стало можливим завдяки фінансовій децентралізації Президента України Петра Порошенка та цілковитій особистій підтримці голови Харківської обласної адміністрації Юлії Світличної, - зазначив Володимир Шаров. - Переконаний, що і надалі ми будемо командно удосконалювати інфраструктуру медичної галузі і покажемо гарний результат».
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання