Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Жодне питання не залишиться без уваги

    24 липня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров провів зустріч з населенням Павлівської сільської ради. Разом із керівником району з громадою спілкувались депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та організацій району.
        Більшість проблем, з якими звертаються люди до представників влади, зазвичай стосуються дорожньо-транспортних, земельних, соціальних та побутових питань. Тож і зустріч голови районної державної адміністрації Володимира Шарова з громадою Павлівської сільської ради не стала винятком.
        Розмова відбулася у формі активного діалогу. Всі бажаючі змогли поставити запитання і отримати відповідь. Зокрема, порушувалося земельне питання, питання ремонту доріг місцевого користування, облаштування сільських ФАПів, проблеми з електрообладнанням, електроплитою, водопровідною та каналізаційною системами в Кручанському ДНЗ.
        Нещодавно голова райдержадміністрації з робочим візитом відвідав дитячий садочок, але директор закладу існуючі проблеми не озвучила, тому найближчим часом Володимир Анатолійович приїде в Кручанський ДНЗ і детально розбереться із вище зазначеними питаннями.
        Порушувадлося питання утримання Кручанської загальноосвітньої школи I-II ступенів, де на сьогодні кількість учнів у школі недостатня для фінансування закладу із державного бюджету. Керівник району наголосив, що потрібно разом з громадою та органами місцевого самоврядування випрацювати спільне бачення вирішення даного питання.
        Під час дискусії особливі нарікання жителів викликали питання, пов'язані з охороною навколишнього природного середовища. Люди звернулися стосовно заперечення буріння на території сільської ради газової пошукової свердловини. Проблемою є можливість негативного впливу від буріння глибоких свердловин на поверхневі водоносні горизонти, забруднення навколишнього середовища, зникнення води з колодязів або її непридатність до вживання. Спілкуючись з громадою, Володимир Шаров пояснив своє бачення вирішення питання та запропонував створити ініціативну групу, яка контролюватиме дії ТОВ «Харківенергопром» під час розвідувальних робіт, але місцеві мешканці були не готові до конструктивного діалогу.
        Голова райдержадміністрації дав доручення керівникам окремих структурних підрозділів щодо оперативного опрацювання питань, які виникли під час зустрічі.
       

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання