Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Спортивні майданчики: здорове активне дозвілля

    Однією з важливих передумов розвитку особистості є ведення здорового способу життя та спортивне виховання дітей, тому основним завданням органів влади у цьому напрямку є створення об’єктів спортивної інфраструктури та модернізація матеріально-технічної бази вже існуючих.
        Сьогодні відбулися урочистості з нагоди відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям на базі Богодухівського ліцею №3, який побудовано у рамках співпраці з Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.
        Відкриття спортивного об’єкту стало можливим завдяки досягнутій домовленості між Урядом України та Урядом Федеративної Республіки Німеччина, де визначені пріоритетні напрями німецької співпраці заради розвитку з Україною. Цільовою групою проекту є ВПО та місцеве населення регіонів, де проживає найбільша кількість внутрішньо переміщених осіб, а саме Дніпропетровська, Харківська та Запорізька області.
        В урочистих заходах взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, заступник директора Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації - начальник управління освіти і науки Володимир Ігнатьєв, менеджер проекту «Розвиток соціальної інфраструктури у зв’язку зі збільшенням ВПО» Бен'ямін Шедер-Бішін, координатор проекту Дар’я Жагіна, голова районної ради Сергій Панов, депутати Харківської обласної ради Ольга Львова та Микола Пушкар, депутат районної ради Олександр Скорик та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко.
        У своїй промові Володимир Шаров зазначив, що цей проект, підтриманий Президентом України Петром Порошенком та головою Харківської обласної державної адміністрації Юлією Світличною, дає можливість будувати об’єкти інфраструктури, які сприяють залученню дітей до занять фізичною культурою і спортом та популяризують здоровий спосіб життя.
        Керівник району подякував міжнародним партнерам за плідну співпрацю, а також висловив сподівання на подальшу роботу в даному напрямку.
        Після закінчення офіційної частини на майданчику відбувся перший футбольний матч.
        Тепер школярі та молодь, впевнені, віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюючи своє здоров'я і цей прекрасний спортивний об’єкт виховає не одне покоління спортсменів.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання