Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Чужих дітей не буває

    Сьогодні Міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична та голова Харківської обласної ради Сергій Чернов під час робочої поїздки завітали до Богодухівського дитячого будинку-інтернату, де відбулися урочисті заходи з нагоди відкриття дитячого відділення інтернату після проведених ремонтних робіт.
        В урочистостях також взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, менеджер проектів в Україні благодійного фонду Герберта Степіча Санін Мерджан, генеральний секретар Релігійної місії Карітас-Спес в Україні отець Віктор Симон, почесний президент Релігійної місії Карітас-Спес в Україні єпископ Станіслав Широкорадюк, засновник фонду «Маленькі серця» Паскаль Ваєр, керівник благодійного фонду «Допомога – це я» Алла Ройблат, депутати Харківської обласної та Богодухівської районної рад, інші почесні гості.
        «Я вражена тими зрушеннями, які відбулися в закладі, - сказала Юлія Світлична. - Звичайно, це результат роботи не однієї людини, а всіх тих, хто з радістю вам допомагає. Це міжнародні партнери, меценати, спонсори, місцеві жителі. А також, звичайно, це результат вашої праці, адже саме ви кожного дня даєте тепло дітям та робите все, щоб вони відчували себе як удома, розвивалися, а головне – посміхалися. Ви робите велику справу».
        «Такий результат не був би можливим, якби не було об’єднання зусиль – і небайдужих людей, і територіальних громад, і органів влади, починаючи від обласної державної адміністрації, райдержадміністрації, районної та обласної рад», - відзначив Андрій Рева.
        У Богодухівському дитбудинку-інтернаті провели суттєві відновлювальні роботи: реконструйовано котельню, відремонтовано та обладнано сучасним кухонним обладнанням навчальну кухонну кімнату, закуплено устаткування для кімнати психологічного розвантаження, тренажери та оргтехніку.
        БФ «Допомога – це я» профінансувано ремонт у навчальній кімнаті для дітей, що пересуваються на інвалідних візках, молитовній, реабілітаційній кімнатах, майстерні, логопедичному кабінеті, на першому поверсі та в переході між адміністративним і житловим корпусами.
        Зараз тривають внутрішні ремонтні роботи в пральні та побутових приміщеннях 1-го та 2-го поверхів закладу, які фінансує Релігійна місія «КАРІТАС-СПЕС».
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання