Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відкриття житлового будинку для внутрішньо переміщених осіб

    Сьогодні відбувся захід, який наглядно продемонстрував згуртовані зусилля влади на всіх рівнях та громади – відкриття будинку для внутрішньо переміщених осіб, який реконструйовано завдяки фінансовій допомозі уряду Федеративної Республіки Німеччини через банк розвитку KfW в рамках проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури» Українського фонду соціальних інвестицій. Загальна вартість проекту становить 6,5 млн грн.
        В урочистостях з нагоди відкриття житлового будинку для ВПО взяли участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов, заступник Генерального консула Федеративної Республіки Німеччина в Україні Петер Шмаль, голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, Богодухівський міський голова Микола Голуб, депутати Харківської обласної та Богодухівської районної рад.
        «Будинок сьогодні відкриє двері для майже 30 людей, для 11 сімей, які дуже чекали на цю подію, - відзначила голова ХОДА Юлія Світлична. - Бажаю, щоб у цих стінах завжди панувало щастя, любов, злагода, взаєморозуміння та мир, адже саме миру ми сьогодні дуже потребуємо».
        Богодухів прийняв більше ніж 400 внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.
        Більшість людей, які виїхали від війни на територію вільної України, стикаються з проблемою відсутності житла. Людина, яка не має де жити, обмежена у своїх стратегіях на перспективу, бо не знає, де вона опиниться завтра. Кожен переїзд – це проблема. У ситуації, яка склалася в країні, потрібно спільно зробити все можливе, аби підтримати людей у їхніх нагальних потребах. Саме тому підтримка переселенців і відновлення соціальної інфраструктури є одним з пріоритетів влади.
        «Загальні зусилля влади сьогодні спрямовані на допомогу людям. І Президент України, і Уряд, і ми на місцях робимо все для того, щоб спільними зусиллями допомогти досягти злагоди та добробуту нашим громадянам. А з допомогою наших міжнародних партнерів вирішення таких питань стає ще ближчим та швидшим», - сказала Юлія Світлична.
        У рамках капітального ремонту було замінено покрівлю, встановлено енергозберігаючі вікна, утеплено фасад, відремонтовано систему опалення, водопостачання, влаштовано систему вентиляції та біологічного очищення стічної води. Також встановлено сантехнічні прилади, металопластикові двері, проведено електромонтажні роботи з встановленням світлодіодних світильників та проведено внутрішні оздоблювальні роботи по всьому приміщенню.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Березень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    26272829123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання