Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Відбулася позачергова сесія районної ради

    31 липня голова районної державної адміністрації Володимир Шаров взяв участь в роботі засідання XXXII позачергової сесії районної ради VII скликання. На сесії були присутні керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, а також представники засобів масової інформації.
        До порядку денного засідання було включено 17 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглянуто на засіданнях постійних депутатських комісій районної ради: затвердження передавального акту, балансу на 01.07.2018 р., штатного розпису КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Богодухівської районної ради»; прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району книг із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Харківської області; надання дозволу КУОЗ Богодухівська центральна районна лікарня на передачу в оренду нежитлового приміщення поліклінічного відділення лікарні, що розташована за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка, 13 за конкурсом; надання дозволу КП «Господар» на передачу в оренду частини адмінбудівлі, що розташована за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, 7 Головному управлінню статистики у Харківській області та кімнати, що розташована в адмінбудівлі за адресою вул. Молодіжна, 7, м. Богодухів Богодухівській районній організації політичної партії «Народний фронт»; передача мату татамі «Ластівячий хвіст» на баланс відділу освіти Богодухівської райдержадміністрації; затвердження Звіту про оцінку нежитлової будівлі, що розташована за адресою: м. Богодухів, вул Молодіжна, 2; затвердження Звітів про оцінку майна нежитлових будівель, що розташовані за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, вул. Гагаріна, 1; надання дозволу Богодухівській районній раді на передачу в оренду актової зали; надання згоди КУОЗ Богодухівька центральна районна лікарня на встановлення меморіальної дошки Лагодюку А.В. (посмертно); внесення змін до рішення районної ради від 24.02.2017 р. № 409- VII «Про затвердження Програми розвитку інформаційного простору Богодухівського району на 2017-2020 роки»; внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Богодухівського району на 2018и рік; внесення змін до рішення районної ради від 22 грудня 2017 року №578- VII «Про районний бюджет на 2018 рік» та додатків до нього; затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
        Голова районної державної адміністрації Володимир Шаров у ході сесії ініціював внесення до порядку денного питання про фінансування районною радою виготовлення проектно-кошторисної документації спортивного майданчика на базі Богодухівського ліцею №3 та виділення коштів на лікування за зверненням жителя м. Богодухів.
        Депутати активно брали участь у обговоренні питань сесії. З кожного питання, яке було розглянуто та обговорено депутатами районної ради, прийнято відповідне рішення.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання