Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Черняк провів засідання робочої групи з питань охорони здоров’я

    Захід відбувся в ХОДА 1 серпня.
        Основною темою обговорення стало покращення стану надання медичних послуг населенню шляхом створення госпітальних округів у межах Харківської області.
        «Нам потрібно вивчити це питання більш досконало та прийняти рішення. Прошу підійти до ситуації дуже серйозно, адже від цього залежить якість медичного обслуговування населення всієї Харківщини», - зауважив голова робочої групи, заступник голови ХОДА Михайло Черняк.
        Глава держави побажав спортсменам доброго здоров’я і перемог, мирного неба та миру нашій країні.
        У ході зустрічі було неодноразово порушено питання збереження всіх медичних закладів на території Харківської області. Адже лише таким чином можна забезпечити доступність медичних послуг для населення.
        «Надання якісних послуг населенню – це наш пріоритет та завдання особисто голови ХОДА. У прийнятті рішень ми будемо діяти неемоційно, без політики, керуючись лише думкою спеціалістів у сфері охорони здоров’я», - підкреслив Михайло Черняк.
        На сьогодні питання - на доопрацюванні. У ході засідання робочої групи було вирішено на наступній зустрічі обговорити це питання та прийняти остаточне рішення.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання