Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Михайло Черняк провів засідання робочої групи з питань охорони здоров’я

    Захід відбувся в ХОДА 1 серпня.
        Основною темою обговорення стало покращення стану надання медичних послуг населенню шляхом створення госпітальних округів у межах Харківської області.
        «Нам потрібно вивчити це питання більш досконало та прийняти рішення. Прошу підійти до ситуації дуже серйозно, адже від цього залежить якість медичного обслуговування населення всієї Харківщини», - зауважив голова робочої групи, заступник голови ХОДА Михайло Черняк.
        Глава держави побажав спортсменам доброго здоров’я і перемог, мирного неба та миру нашій країні.
        У ході зустрічі було неодноразово порушено питання збереження всіх медичних закладів на території Харківської області. Адже лише таким чином можна забезпечити доступність медичних послуг для населення.
        «Надання якісних послуг населенню – це наш пріоритет та завдання особисто голови ХОДА. У прийнятті рішень ми будемо діяти неемоційно, без політики, керуючись лише думкою спеціалістів у сфері охорони здоров’я», - підкреслив Михайло Черняк.
        На сьогодні питання - на доопрацюванні. У ході засідання робочої групи було вирішено на наступній зустрічі обговорити це питання та прийняти остаточне рішення.


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання