Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    На Богодухівщині відкрили сучасний спортмайданчик та будують ще два

    До кінця року спортмайданчики зі штучним покриттям з’являться в кожному районі області. Таке завдання поставила голова ХОДА Юлія Світлична.
        У деяких районах області вирішили побудувати навіть не по одному, а по декілька таких об’єктів. Серед найбільш спортивних районів області – Богодухівщина. Тут уже відкрили сучасний спортивний майданчик для футболу та баскетболу на території Богодухівського ліцею № 3.
        «Майданчик побудований за сучасними технологіями, трава на ньому – італійська. 26 липня ми його відкрили всі разом - за підтримки нашої голови облдержадміністрації Юлії Олександрівни Світличної, за підтримки банка KfW та GIZ. Гімназія дійсно потребувала такого майданчика, й тепер дітлахи мають змогу займатися спортом», - відзначив голова Богодухівської РДА Володимир Шаров.
        За його інформацією, ще два майданчики зараз будують у Богодухівській ЗОШ №2 та в селі Полкова Микитівка.
        «У нас буде не просто футбольне поле, - відзначає заступник директора Богодухівської ЗОШ № 2 по навчально-виховній роботі Марина Триздна. - Це буде волейбольний майданчик, баскетбольний майданчик, тренажери. Сподіваємося, що цей майданчик витягне дітей з-за к
       омп’ютерів і дасть можливість їм розвиватися фізично, адже фізичне здоров’я дитини – це є одна зі складових становлення особистості». Цього року будівництву спортивних майданчиків зі штучним покриттям, міні-футбольних полів та інших спортивних об’єктів у області приділена підвищена увага. За інформацією начальника Управління у справах молоді та спорту ХОДА Віталія Кириленка, до кінця року в кожному районі області побудують спортивні майданчики зі штучним покриттям та з тренажерним і гімнастичним обладнанням. Також триває робота зі створення 10 штучних футбольних полів та реконструкція стадіонів.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання