Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Завершується термін подання документів для вступників, котрі рекомендовані на бюджет

    Документи необхідно подати у виш до 18:00 6 серпня – в іншому разі рекомендація втрачається.
        Про це повідомляють у МОН.
        6 серпня завершується термін, коли вступники на бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямування), які отримали рекомендації на бюджет, мають виконати вимоги до зарахування.
        Зарахування за державним або регіональним замовленням проводиться до 12:00 7 серпня.
        Рекомендації до зарахування були надані 1 серпня. У вступників, які змогли отримати бюджетне місце, навпроти однієї з заяв в електронному кабінеті з’явився статус «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Після виконання вимог статус електронної заяви має змінитися на «Включено до наказу».
        Якщо вступник не виконає вимоги, то його рекомендація втрачається, а статус електронної заяви змінюється на «Виключено зі списку рекомендованих (навчання за кошти державного (регіонального) бюджету)». Такі вступники втрачають право в нинішньому році на зарахування (переведення) на навчання за державним та регіональним замовленням.
        Усі вступники, що не отримали рекомендацію на бюджет, автоматично беруть участь у конкурсі на контракт за всіма своїми заявами. У разі отримання рекомендації статус електронної заяви вступника змінюється з «Допущено до конкурсу» або «Допущено до конкурсу (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)» на «Рекомендовано до зарахування (навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб)».
        Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня, однак конкретні терміни визначає кожен заклад самостійно.
        Після 7 серпня також відбуватиметься переведення на вакантні місця бюджету. Воно має завершитися до 18 серпня. Право на переведення за всіма спеціальностями є у вступників, які мають спеціальні умови на участь у конкурсі. На переведення мають право також черговики, що не були рекомендовані за широким конкурсом на бюджетні місця, однак лише за тими спеціальностями, яким надається особлива підтримка, і звичайно, у межах вакантних місць.
        Для переведення вступники попередньо мають бути зараховані на навчання на контракт.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання