Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Стан аварійності на автомобільних дорогах населених пунктів району та заходи щодо покращення безпеки дорожнього руху, поліпшення стану доріг

    Під час наради у голови районної державної адміністрації про стан аварійності на автомобільних дорогах населених пунктів району та заходи щодо покращення безпеки дорожнього руху, поліпшення стану доріг доповів заступник начальника Богодухівського відділу поліції ГУ НП в Харківській області Вячеслав Рєзнік.
        Він зазначив, що з початку 2018 року на території обслуговування відділу сталося 53 дорожньо-транспортні пригоди, в яких 19 ДТП з постраждалими, 21 особа отримала тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. У порівнянні з відповідним періодом 66 ДТП, в яких 28 з постраждалими, 34 травмовано та 1 особа загинула.
        Згідно з щоденним планом особовий склад секторів реагування патрульної поліції постійно направлений за наглядом дорожнього руху та його профілактикою на аварійно-небезпечних ділянках під час яких виявлено 1217 адміністративних правопорушень правил дорожнього руху. З них 171 грубе порушення ПДР, а саме: проїзд перехресть, проїзд на заборонений сигнал світлофора, порушення правил обгону. За звітний період складено 71 адміністративний протокол за керування транспортними засобами особами, які знаходилися у стані алкогольного сп’яніння.
        Проведені цільові заходи з профілактики аварійності на пасажирському автотранспорті, під час яких складено 38 адміністративних протоколів на водіїв автобусів.
        Здійснюється контроль за експлуатаційним станом вулично-дорожньої мережі, залізничних переїздів та технічних засобів організації дорожнього руху.
        У 2018 році на експлуатаційне утримання (ямковий ремонт) комунальних доріг району передбачено 1800,0 тис.грн. На даний час використано 560,0 тис.грн.
        З державного бюджету передбачена субвенція на поточний середній ремонт доріг комунальної форми власності у сумі 6273,532 тис.грн. (м. Богодухів, вул. Охтирська – 1499,0 тис.грн., вул. Горького – 1497,9 тис.грн., с. Крисине, вул. Космічна – 3276, 632 тис.грн.). Щодо підготовки доріг загального користування.
        В цьому році на співфінансування ремонтних робіт на дорогах загального користування місцевого значення з місцевого бюджету передбачено: - на експлуатаційне утримання (ямковий ремонт) - 5600,0 тис. грн. (субвенція з місцевих рад – 1500,0 тис.грн., районний бюджет – 4100,0 тис. грн.);
        - на поточний середній ремонт - 1900,0 тис. грн. (субвенція з місцевих рад – 800,0 тис.грн., районний бюджет – 1100,0 тис. грн.).
        Також з державного бюджету на поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення району передбачені кошти у сумі 11243,34 тис.грн. (Богодухів-Павлівка-Гути – 3421,295 тис.грн.; Богодухів-Валки-Нова Водолага – 7822,045 тис.грн.). На даний час використано кошти на ремонт дороги Богодухів-Павлівка-Гути у повному обсязі, а саме на суцільний ремонт вул. Шевченка в м. Богодухові протяжністю 490 м. Найближчим часом ДП “Дороги Харківщини” планує розпочати ремонт дороги Богодухів-Валки-Нова Водолага.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання