Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Харкові обговорили проблеми та перспективи Чорнобильського руху

    Засідання круглого столу, присвячене 30-річчю Чорнобильського руху, відбулось 8 серпня в ХарРІ НАДУ при Президентові України.
        Зустріч пройшла за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та за участю представників Харківської обласної та міської рад, а також керівників обласних та районних громадських чорнобильських організацій.
        На засіданні обговорювали нагальні проблеми громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та роль громадських чорнобильських організацій області в їх вирішенні.
        Директор Департаменту соціального захисту населення ХОДА Юрій Шпарага поінформував присутніх, що всього на обліку в Харківській області перебуває майже 21 тис. громадян, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. Видатки, спрямовані на їх соціальний захист, складають з державного бюджету 51,8 млн грн, з обласного бюджету – 16,2 млн грн. Він зауважив, що від громадських організацій чорнобильців обласна державна адміністрація очікує пропозиції, що спрямовані на покращення соціального захисту учасників ліквідації, потерпілих та членів їх родин.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання