Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Співпраця та взаємодія у працевлаштуванні

    10 серпня в приміщенні Богодухівського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Харківській області для клієнтів пробації, які перебувають на обліку і мають потребу у працевлаштуванні, був проведений спільний освітньо-інформаційний семінар начальником відділу активної підтримки безробітних Богодухівської районної філії Харківського обласного центру зайнятості Оленою Філіповою та заступником начальника Богодухівського РВ Наталією Охмат.
        Олена Філіпова розповіла учасникам семінару про стан ринку праці в регіоні, соціальні послуги, які вони отримають у разі звернення до центру зайнятості, види та умови отримання матеріального забезпечення на випадок безробіття, у тому числі одержання одноразової виплати допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності. А для осіб старше 45 років – отримання ваучера на опанування нової професії чи підвищення кваліфікації за сприяння служби зайнятості, можливість пройти професійне навчання, перепідготовку та підвищення кваліфікації. Також наголошено про можливість підібрати вакансії за єдиною базою даних вакансій по Україні; відвідати інформаційні та консультаційні семінари, різноманітні тренінги з питань пошуку роботи, взяти участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру, що дає можливість покращити власне матеріальне становище, сприяє прискоренню процесу працевлаштування.
        Наталія Охмат наголосила присутнім про адміністративну, цивільну та кримінальну відповідальність за вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень.
        На всі питання були надані вичерпні відповіді, усім бажаючим був наданий перелік документів, необхідний для постановки на облік до центру зайнятості.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання