Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Навчання для життя

    Літні канікули добігають кінця, а отже незабаром для дітей відчиняться шкільні двері. Для декого – вперше. Радо зустріти першокласників, познайомити їх зі школою та долучити до навчального процесу повністю готові в ХРУЩОВО-МИКИТІВСЬКІЙ ФІЛІЇ КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2». Світлий клас, нові зручні меблі, яскраві іграшки, м'який килим – все облаштовано майже як вдома. Бо головна мета Нової української школи – створити атмосферу, у якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті.
        Оглянути готовність закладу освіти до нового навчального року та подарувати придбаний за кошти районного бюджету плазмовий телевізор завітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова та начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко. Вони вручили новеньку техніку в присутності учнів, адміністрації закладу, членів батьківського комітету.
        У ході розмови Володимир Анатолійович зазначив, що вчорашнім випускникам дитсадочка важко всидіти за партами, а завдяки освітньому відео навчання стане для них захоплюючою грою. Також він повідомив, що батьки не будуть робити ремонт шкіл за власні кошти. Освітні заклади повинні формувати бюджетні запити відповідно до потреб та направляти їх до районної державної адміністрації.
        Директор закладу Оксана Остахова та представниця батьківського комітету висловили щирі слова вдячності очільникам району за постійну увагу до проблем школи. Адже тільки спільно можливо втілити головну мету Нової української школи: змінити освітнє середовище, впровадити навчання для життя.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання