Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Харківська область повністю готова до реалізації концепції «Нова українська школа»

    Це під час пленарного засідання ХVII сесії облради VII скликання заявив заступник голови ХОДА Анатолій Бабічев.
        «Нова українська школа» – це, перш за все, новий освітній стандарт, нова навчальна програма. А вже потім - нові парти, меблі і комп’ютери. Головне - це вчитель. І робота в цьому напрямку проведена колосальна. Всі вчителі регіону пройшли курси підвищення кваліфікації і отримали відповідний сертифікат», – сказав Анатолій Бабічев.
        Говорячи про матеріально-технічне забезпечення шкіл, Анатолій Бабічев зазначив, що кошти субвенції на придбання меблів використані на 62%. Зокрема, за його словами, цього року придбано найбільшу кількість меблів за останні 20 років.
        «Це величезний обсяг матеріально-технічного забезпечення. Але в субвенції є помісячний розподіл: є фінансування у вересні, жовтні і листопаді. Тому фактично використати ці кошти на сьогодні у повному обсязі немає можливості. Багато органів місцевого самоврядування за власні кошти на 100% забезпечили першим класам навчальне обладнання. Окрім того, в усіх перших класах створено нове освітнє середовище, виконані ремонти. Це вже достатньо для того, щоб почати навчальний процес», - сказав Анатолій Бабічев.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання