Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    З обласного бюджету виділили кошти на ремонт 16 шкіл та 13 лікарень

    На сесії облради прийняли рішення щодо розподілу коштів на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт об’єктів галузі освіти, охорони здоров’я, культури, спорту та ЖКГ.
        Так, додаткові кошти шляхом перевиконання обласного бюджету, а також залишки коштів обласного кошторису та субвенцій виділено на проведення ремонтних робіт на низці об’єктів в області. Додаткове фінансування отримають як нові об’єкти, так і ті, на яких роботи вже було розпочато. Серед них - 16 загальноосвітніх шкіл та навчально-виховних комплексів, 3 дошкільних навчальних заклади та Будинок дитячої та юнацької творчості. Також планується провести реконструкцію та капітальний ремонт 13 закладів охорони здоров’я як обласного, так і районного значення. Роботи проведуть з використанням енергоощадних технологій, передбачена закупка сучасного медичного обладнання.
        «Окрім того, кошти будуть спрямовані на проведення робіт у 8 будинках культури: Богодухівського, Великобурлуцького, Вовчанського, Зміївського, Кегичівського, Куп’янського районів тощо. Також передбачено подальше фінансування будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу в смт Краснокутську та будівництво ФОКу в м. Дергачах», - повідомили в Департаменті капітального будівництва ХОДА.
        Передбачено також проведення реконструкції та ремонту на 34 об’єктах житлово-комунального господарства. А саме: ремонт покрівель 13 житлових будинків, проведення робіт з реконструкції систем газопостачання та теплопостачання в Дергачівському, Чугуївському районах та м. Куп’янську, реконструкції 2-х скверів у м. Харкові та скверу в Зміївському районі, проведення робіт щодо вдосконалення та заміни систем водопостачання та водовідведення у Зміївському та Дергачівському районах.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання