Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Для Люботина, Барвінкового, Чугуївського та Богодухівського районів придбають нові сміттєвози

    Кошти на це виділено з обласного фонду охорони навколишнього середовища. Відповідні зміни до обласного бюджету внесли у ході XVII сесії обласної ради VII скликання.
        Так, кошти виділено для придбання сміттєвозу з боковим завантаженням для міста Люботин, сміттєвозів для Введенської селищної ради Чугуївського району та для Богодухівського району. Для міста Барвінкове закуплять вакуумну машину.
        Кошти обласного фонду охорони навколишнього середовища також спрямують на ремонті роботи на низці очисних споруд області. Зокрема, буде проведено реконструкцію системи відведення стічних вод про вул. Гастелло, Зміївській, Харківській, Дніпропетровській та в’їзді Лозовського у місті Мерефа Харківського району, а також реконструкцію дільниці II Орджонікідзевського колектору (КП «Харківводоканал»).
        Також виділено кошти на розробку проектно-кошторисної документації для будівництва очисних споруд у смт Сахновщині, місті Люботин по вул. Шмідта та на розробку документації на реконструкцію очисних споруд у смт Есхарі Чугуївського району.
        Крім того, виділено кошти на придбання обладнання та устаткування для реалізації заходів з водообміну в Краснопавлівському водосховищі.
        Загалом, згідно зі змінами до обласного бюджету, розподілено понад 17 млн грн залишків обласного фонду охорони навколишнього середовища.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання