Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Якісна освіта – це інвестиції у майбутнє

    В останні роки в Україні розпочалася низка реформ у різних сферах. Одна з перших – реформа децентралізації, завдяки якій громади отримали значні управлінські та фінансові повноваження для облаштування якісного життя людей.
        Відчули впевнені кроки децентралізації і в освітній галузі району. Бюджет освіти суттєво збільшився та має позитивну тенденцію щодо поліпшення матеріально-технічної бази, оновлення навчального обладнання та комп'ютерного оснащення.
        У більшості закладів освіти створені всі умови для забезпечення навчально-виховного процесу, адже для приведення їх у належний стан в останні роки залучено значні кошти районного бюджету. Виконано поточні ремонти приміщень, опалювальних систем, проведено ремонти дахів, придбано меблі, обладнання для класів, будуються спортивні майданчики та інше.
        У ході робочої поїздки голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та начальник відділу освіти районної держаної адміністрації Ірина Повойко відвідали Івано-Шийчинський та Губарівський навчально-виховні комплекси.
        Під час огляду закладів вони поздоровили учнів та педагогічний колектив з початком нового навчального року та вручили придбану за рахунок коштів районного бюджету техніку, яка забезпечить підвищення якості освіти, створить належні умови для всебічного та повноцінного розвитку дітей. Івано-Шийчинський НВК отримав проектор та екран (12958 грн), ноутбук (13980 грн), ламінатор та багатофункціональний принтер (14 279 грн). Губарівський НВК поповнився новим ноутбуком (13980 грн).
        «Наше завдання – забезпечити надання якісних освітніх послуг населенню, підвищити матеріальне оснащення закладів. Діти мають здобувати знання у комфортних умовах із відповідним навчальним обладнанням, бо якісна освіта – це інвестиції у майбутнє. На це спрямовані усі зусилля і районної державної адміністрації, районної ради і депутатського корпусу. Завдяки співпраці усіх гілок влади зараз у закладах освіти створюється комфортне навчальне середовище із сучасним обладнанням», - сказав Володимир Шаров.
        Батьки першокласників щиро подякували за розуміння та турботу про дітей.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання