Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Все, що ми бачили на військовому параді, має негайно надійти у війська. Президент

    Під головуванням Петра Порошенка Рада національної безпеки і оборони розглядає питання військового бюджету.
        Глава держави зауважив, що в минулому році було виконано вимогу Воєнної стратегії і закону про національну безпеку щодо видатків на сектор оборони і безпеки на рівні не менше 5% ВВП.
        «По факту цього року вони будуть складати 5,36% ВВП… Сподіваюсь, що рівень фінансування цього року буде у відсотках не менше, ніж рівень фінансування у минулому році», - наголосив Президент.
        Він додав, що не лише закон, але воєнна і геополітична обстановка вимагають від Президента, уряду, Верховної Ради, ЗСУ і інших силових структур забезпечення цієї планки.
        Серед пріоритетів Президент назвав забезпечення надійною зброєю ЗСУ. «Все, що ми бачили на військовому параді, в тому числі і в якості дослідницьких зразків, має негайно надійти у війська. Інакше, це все показуха. Інакше цього всього не потрібно», - наголосив Глава держави.
        Президент вкотре наголосив, що українська армія є гарантом української незалежності.
        «Ми звикли раніше говорити, що Будапештський меморандум є гарантом. Інше. Ні. Ми виправляємо ці підходи, і гарантом нашої незалежності є наша армія», - підкреслив Глава держави.
        Петро Порошенко розповів, що силами українського оборонпрому розроблені крилаті ракети, високоточна зброя з підвищеним радіусом дії щодо систем залпового вогню, новітня бронетехніка, новітні кораблі, новітні системи радіоелектронної боротьби, новітні засоби зв’язку і багато іншого, чого досягли завдяки самовідданій роботі протягом останніх 4 років українська оборонна промисловість, у тому числі і з залученням досвіду іноземних партнерів.
        Крім того, за словами Президента, Україна має скористатися ліцензійними угодами і рішеннями про надання Україні летальної зброї, починаючи від антиснайперських комплексів, які рятують життя українських воїнів, і закінчуючи сучасними з підвищеним радіусом дії контрбатарейними засобами, починаючи від систем протиповітряної оборони і закінчуючи поповненням для наших Повітряних сил.
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання