Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості привітали із професійним святом

    Напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов привітали працівників газового господарства району з професійним святом.
        «Кожного дня, запалюючи газ чи включаючи обігрів квартири, ми рідко задумуємося над тим, що над таким елементом комфорту працювало і працює чимало людей, яких у народі називають просто газовиками. У побуті без вашої праці ми не обходимось ні хвилини. Дякуємо вам за це. Бажаю всім здоров’я, оптимізму, витримки у нелегкій щоденній праці, професійних успіхів, стабільної роботи», - зазначив Володимир Шаров.
        За сумлінну працю в галузі, досягнення високих показників у господарській діяльності, значний особистий внесок у зростання обсягів та ефективності виробництва, професійну майстерність та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості нагороджено Почесною грамотою районної державної адміністрації та районної ради:
        - ГОТВЯНСЬКУ Лідію Анатоліївну - майстра абонентського відділу управління метрології публічного акціонерного товариства «Харківгаз»; - ДЕРЖКА Любомира Ярославовича - майстра з добування нафти, газу та конденсату Юліївського цеху з видобутку нафти, газу і конденсату (нафтогазопромислу) філії Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» акціонерного товариства «Укргазвидобування»;
        - МОСКАЛЕНКА Ігоря Миколайовича - слюсаря з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики 4 розряду відділу обслуговування вузлів обліку газу управління метрології публічного акціонерного товариства «Харківгаз»;
        - СЛАСТІНА Юрія Євгенійовича - слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування 4 розряду служби експлуатації систем газопостачання управління експлуатації публічного акціонерного товариства «Харківгаз».
        - СУХИНУ Олександра Васильовича - оператора газорозподільної станції 4 розряду ГРС – Сухини Краснокутського цеху з видобутку нафти, газу і конденсату (нафтогазопромислу) Філії Газопромислове управління «Полтавгазвидобування» акціонерного товариства «Укргазвидобування».
       


    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання